Prireditev ob dnevu državnosti in koncu šolskega leta

Ob dnevu državnosti in koncu šolskega leta smo v ponedeljek, 24. junija pripravili prireditev, ki je bila polna čudovitih nastopov in nepozabnih trenutkov. Učenci naše šole so se predstavili s talenti, ki so navdušili vse prisotne.

Povezovalca prireditve sta na samem začetku spregovorila o pomembnem državnem prazniku, ki je pred nami, o dnevu državnosti in povedala, kako zelo pomembno je, da smo med seboj prijatelji, si pomagamo in smo složni.

Naši nadarjeni glasbeniki so z igranjem na različna glasbila poskrbeli za glasbeni uvod in spremljavo skozi celotno prireditev. Njihove melodije so napolnile prostor z radostjo in harmonijo, pokazali pa so, koliko truda in predanosti so vložili v svoje vaje. Pevci so s svojimi glasovi očarali občinstvo. Z ubranim petjem so zapeli pesem o počitnicah, ki so pred nami. Plesalci so s svojimi dinamičnimi in energičnimi gibi prikazali živahne koreografije. Presenetil pa nas je petošolec Izak s svojim stepanjem. Učenci dramskega krožka so se predstavili z igrico o Piki Nogavički, ki je spoznala, kako lepo je v šoli in se skupaj z Anico in Tomažem odločila, da ne želi nikdar postati velika. V zadnjem delu prireditve je spregovorila še vodja šole Nadja Marn, ki se je vsem zahvalila za sodelovanje, vztrajnost in povedala, da so vso učiteljice ponosne na vsakega izmed učencev. Zaželela nam je brezskrbne počitnice.

 

Želimo vam čudovite poletne počitnice in se veselimo ponovnega snidenja v novem šolskem letu!

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost