GOVORILNE URE

Spoštovani starši. Zaradi trenutnih razmer širjenja nevarnega koronavirusa govorilne ure v mesecu marcu ODPOVEDUJEMO. Prav tako odpovedujemo četrtkov roditeljski sestanek za starše učencev tretjega razreda pred odhodom na plavalni tečaj.

Preventiva ob pojavu novega virusa

Pripravili smo vam obvestilo o preprečevanje okužb z nevarnimi nalezljivimi boleznimi. V zavihek na levi strani (Nevarne nalezljive bolezni) bomo sproti dodajali pomembne informacije glede nalezljivih bolezni. Vsa obvestila v zvezi z virusom nevarne nalezljive bolezni so objavljena in dostopna na levi strani te spletne strani – HITRE POVEZAVE –> Nevarne nalezljive bolezni.

Proslava ob dnevu samostojnosti in enotnosti

V torek, 24. 12. 2019 smo se učenci in učitelji naše podružnice zbrali v telovadnici. S kratko slovesnostjo smo obeležili državni praznik dan samostojnosti in enotnosti. Proslavo so vodili učenci dramskega krožka, ki so nas poučili o pomenu tega državnega praznika, hkrati pa so nam pokazali, da se s sodelovanjem ter enotnostjo marsikaj doseže. Program so s pesmijo popestrili učenci 1....

Šola v naravi – prihod nazaj

Dragi starši, pozdravljeni. Sporočamo, da se vozimo v koloni proti Grosuplju. Predvidevamo, da bomo na lokacijah v naslednjem časovnem razporedu: – PŠ Šentlovrenc – 16.30, – OŠ Trebnje – 16.45, -PŠ Dolenja Nemška vas – 17.00.

Šola v naravi Murska Sobota – 1. skupina

1. dan Sporočamo, da smo varno prispeli v CŠOD Murska Sobota. Sobe smo si že ogledali, sedaj pa se bomo počasi odpravili na kosilo. Po prvih plavalnih zamahih smo se najedli odlične večerje, nato smo se družili ob socialnih in spretnostnih igrah.  2. dan Dobro jutro…. Pri nas je že zelo živahno, saj se pripravljamo na nov dan poln zanimivih...

Dostopnost